Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /data/web/solva/solva.nl/www/index.php on line 55
Home Klantentelsysteem, Klantenteller, Personeel planning, mensen tellen, conversie retail, Solva, Solvatronics
 • Terug
 • Elektronische Telsystemen

  Advies in elektronische telling en volging van bezoekers

  What's hot » Partner Programma

  SOLVA Partner Programma

  Om oplossingen en diensten te kunnen ontwikkelen en leveren is SOLVA afhankelijk van het succes van haar partners. Het SOLVA Partner Programma creeert een klimaat waarin creativiteit, samenwerking, en continu leren voordelen bieden aan SOLVA, partners, en wederzijdse klanten.

   

  Het SOLVA Partner Programma bestaat uit een verzameling van richtlijnen, blauwdrukken, templates en best practices voor de ontwikkeling en implementatie van BPM-gebaseerde oplossingen. Deze methode helpt partners om sneller zakelijke doelstellingen te bereiken, efficiëntie van ontwikkelen te verhogen en kosten voor training te verlagen. Belangrijkste aspecten van het SOLVA Partner Programma omvatten de volgende onderwerpen:  

   

  Marketing & Sales support

  SOLVA biedt een breed scala aan marketing tools en middelen om u te helpen bij het genereren van vraag en promoten van oplossingen aan klanten in de meest effectieve manier mogelijk. Met de SOLVA Partnerportal, heeft u 24 / 7 toegang tot een compleet pakket aan denkbare middelen van marketing tools, waaronder verkoop en technische presentaties, pre-sales demo's, product foto's, campagne materialen, rapporten van analisten, whitepapers en andere materialen.

   

  SOLVA is met name door toonaangevende software-oplossingen een sterk merk binnen de markt Profiteer van de reputatie en de impact ervan op vertoon van uw lidmaatschap binnen het SOLVA Partner-netwerk. 

   

  Certificatie

  Als gecertificeerd partner van SOLVA bent u zeer competent en heeft u grondige kennis. Dit maakt het u mogelijk volledig support te kunnen geven aan uw klanten. Support op alle gebieden en SOLVA producten, in alle denkbare markten. Certificatie biedt u:

  om levering van een zo hoog mogelijke Pan-Europese service en kwaliteit te garanderen. 

   

  Training

  Voor partners van SOLVA is een evenwichtige training en certificering programma beschikbaar om efficiënt en effectief de vereiste vaardigheden te kunnen opbouwen en onderhouden. Klaslokaal trainingen, gratis e-learning faciliteiten en on-site Partner trainingen zijn allemaal mogelijk. Deze opleidingen zijn ontworpen door SOLVA in samenwerking met ervaren partners wereldwijd, zodat er een perfecte match is met behoeften van klanten.

   

  SOLVA biedt verschillende opleidingsmogelijkheden:

   

   

  Er wordt momenteel gewerkt aan het vervolg van deze site. Indien u vragen heeft neemt u dan aub contact met ons op.